mera regn

kom typ nyss hem efter att hjälpt mamma och pappa att handla lite. när vi drog hemifrån såg det ut som om det skulle bli fint väder, det var varmt inget regn och solen var framme, men nu är det gråt och muulllet igen :((( tråkigt.
sitter och väntar på att sötisen ska komma han kommer senare för han är med några polare just nu ;) men sen blir det mys framför en film när det regnar där ute!:)

vad ska ni göra denna söndag? mamma och pappa har även fått semester nu i tre veckor och vi snackade om att dra iväg, bara jag mamma och pappa ;) bror får stanna hemma! hihi! :D tänkte först ta bilen någonstans men sen sa pappa vi ska kolla med kostnaden det kanske är billigare att flyga iväg en vecka och bara sola och bada! GUD vad härligt det skulle variit!:D men får see, vill inte säga för mycket heller;)

hoppas att mina små bloggläsare får en mysig söndag och har haft en bra helg och varit rädda om er! puss och kram vi hörs kanske senare, annars i morgon för jag vet inte hur länge han stannar eller om han sover här inatt!! puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0