toppen dag/kväll...

drog till mammas salong runt fyra där louise var och blev klippt. sen drog vi till kärna trapporna och snacka och bara hade de mysigt i solen. sen ringde emelie och ville käka så vi drog o träffa henne så käkade dom sen kom my med. vi chillade lite, drog ner till knutan för my ville ha massa saker :P haha! gulligt.
sen drog vi till sundstorget och träffa lite gossar. chillade med dom ett bra tag. sen drog vi till gröningen och träffade lite andra gossar. satt där några timmar sen drog dom och jag och louise blev kvar en liten stund. gick och träffade babbi och snackade en jävla massa. sen drog ja hem och satt och prata skit med mamma på balkongen! ;) alltid lika trevligt att snacka skit med henne för vi tycker lika dant;) och snacka om killproblem! skönt att ha en mamma som förstår;) hehe!

just nu ligger jag i sängen och väntar på att bli trött så jag kan få några timmars sömn i natt och så jag kan få käka. har knappt ätit i dag;O åt frukost och det är allt. vill inte käka nu heller för hatar äta på kvällen för då lägger de sig bara på magen xD Hahha! GAY! men så är det och då e de bättre att sova och glömma det och vakna och käka de viktigaste målet på hela dagen!

det e redan torsdag i morgon :O gud! var tar dagarna vägen???....i morgon vet jag inte vad ja ska göra förutom att jag ska vara med louise! :P sällan vi e xD man hittar oss ALLTID tillsammans för de mesta:P
det blir iaf förmodligen mezo eller något i morgon eftersom det ska bli lite sämre väder nu fram över(!?) men man kan ju aldrig lite på det, så man får ta dag för dag, som man får göra med allt annat...

dröm om morgondagen.....minns gårdagen.....lev idag!!

nä nu ska jag inte sitta och poeta mig. hahaha! bloggar i morgon när jag vaknar och ska försöka lägga upp en outfit? men får se hur jag lyckas med det!
Pusspusspuss nattti...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0