chilldill

sitter hemma hos louise nu och bara tar det lugnt. tror inte vi ska göra så mycket idga.
hörs när jag kommer hem igen;)
btw, ändrade kläderna iaf, ni får se bild sen.
pusssss

godförmiddag?

nu kanske man ska säga godförmiddag istället för godmorgon?

spelar nog inte så stor roll. har varit vaken tre timmar nu kanske!? vrför vet jag inte. eller jo någon andrea smsade mig så kunde jag inte somna om för det var för ljust.

jag tänkte bara göra ett litet snabbt inlägg nu innan jag ska ut och träffa polare. tänkte lägga upp dagens outfit med! så det kommer n¨gra bilder snart.

idag skulle det vara lite sämre väder så får se vad som händer men just nu är solen framme lite, men det blåser, så idag blev det låg byxor, ett vitt linne och en jeans skjorta. kanske får byta om för dom säger att det e varmt ute (!?) aja får se men har detta nu iallfall.
jag ska träffa louise först och dra hem till hennes pappa och fixa med hennes jobbar pengar, sen ska vi in till stan igen jag ska försöka träffa min barndomskompis för hon e i stan och snacka lite. jag är sugen på att ta en fika....aja! jag får se vad vi göra. vi tar det som de kommer!;)

outfit!


om det är för varmt får jag ta shorts eller min långkläning eller något. jag får se men isf tar jag bild senare så ni får se kanske;)  hehe!

Puss och kram ses på stan!


toppen dag/kväll...

drog till mammas salong runt fyra där louise var och blev klippt. sen drog vi till kärna trapporna och snacka och bara hade de mysigt i solen. sen ringde emelie och ville käka så vi drog o träffa henne så käkade dom sen kom my med. vi chillade lite, drog ner till knutan för my ville ha massa saker :P haha! gulligt.
sen drog vi till sundstorget och träffa lite gossar. chillade med dom ett bra tag. sen drog vi till gröningen och träffade lite andra gossar. satt där några timmar sen drog dom och jag och louise blev kvar en liten stund. gick och träffade babbi och snackade en jävla massa. sen drog ja hem och satt och prata skit med mamma på balkongen! ;) alltid lika trevligt att snacka skit med henne för vi tycker lika dant;) och snacka om killproblem! skönt att ha en mamma som förstår;) hehe!

just nu ligger jag i sängen och väntar på att bli trött så jag kan få några timmars sömn i natt och så jag kan få käka. har knappt ätit i dag;O åt frukost och det är allt. vill inte käka nu heller för hatar äta på kvällen för då lägger de sig bara på magen xD Hahha! GAY! men så är det och då e de bättre att sova och glömma det och vakna och käka de viktigaste målet på hela dagen!

det e redan torsdag i morgon :O gud! var tar dagarna vägen???....i morgon vet jag inte vad ja ska göra förutom att jag ska vara med louise! :P sällan vi e xD man hittar oss ALLTID tillsammans för de mesta:P
det blir iaf förmodligen mezo eller något i morgon eftersom det ska bli lite sämre väder nu fram över(!?) men man kan ju aldrig lite på det, så man får ta dag för dag, som man får göra med allt annat...

dröm om morgondagen.....minns gårdagen.....lev idag!!

nä nu ska jag inte sitta och poeta mig. hahaha! bloggar i morgon när jag vaknar och ska försöka lägga upp en outfit? men får se hur jag lyckas med det!
Pusspusspuss nattti...

varför ska man....

....misslyckas och vara osäker så mycket? det är bara något man får lära sig leva med egentligen. när det gäller killar gör jag ALLTID samma misstag och ångrar det jätte mycket efter...oftast direkt efter med. att jag aldrig lär mig? hur svårt kan det vara när jag gör samma misstag om och om igen?? blir galen på det.
jag såg något, jag såg något bra mellan oss tills nu när jag kanske förstört allt. och det var inte värt det. inte de lilla minsta och jag vill bara tillbaka några dagar och göra om det på rätt sätt. jag hoppas att du kan se det på ett annat sätt att jag gör de för jag är osäker eftersom det som hänt innan. jag är rädd att bli sårad en gång till. jag gör det inte bara för min skull utan din med för att visa vad jag vill och att du inte ska såra mig, för det kan inte vara så roligt att såra någon annan.
jag hoppas att vi kan snacka om det och lösa allt för jag skulle verkligen vilja lära känna dig och se hur långt det går. för du är en underbar människa, ch glöm inte det!

igår gjorde jag inte så mycket, tog det mest lugnt. så tycckte det var lite onödigt att blogga om ingentin. ja vaknade för någon timme sedan och ska hoppa in i duschen nu. sen ska jag träffa louise för jag har lovat henne att hänga med när hon klipper sig -.- orka inte men de e chill eftersom hon ska klippa sig hos min mamma så ja inte behöver sittta stilla hela tiden:) haha!

aja, bloggar mer ikvl förmodligen, och ska försöka lägga upp och ta lite bilder..:)
Puss!

om på nytt igen!

hade tänkt tabort alla mina gamla inlägg och börja om för tredje gången! (minst) haha! jag suger verkligen på detta och jag ska försöka blogga någon gång om dagen. ska försöka komma in i det nu när jag har sommar lov, en gång när jag vaknar kanske en gång under dagen och en gång innan jag ska sova om det inte är några förhinder.

som sagt...jag har sommar lov nu och har haft det i snart tre veckor tror jag? annars har det inte hänt så mycket mer i mitt liv.
min bror tog studenten i år, ud vad skönt för honom ja....själv har man två år kvar-.- men ja ska inte klaga, jag trivs så så jag stör mig inte så mycket ;)

annars händer nog inte så mycket, tar dagarna som dom kommer. jag e fortfarande singel men har ngn på tråden tror jag (!?) och hoppas jag. jag hoppas på att vi kan träffas lite mer och lära känna varandra bättre och se vad som kan hända. han jobbar så konstiga tider därför kan de bli svårt men det är värt ett försk. om inget annat blir vi ju bra kompisar. han är sjukt snäll och mogen! helt underbar i mina ögon och SKIT SNYGG haha! men allt finns inte på utsidan, det är bara ett plus;) haha!
nä nu ska jag inte skriva för mycket om det i bloggen för det är sånt jag vill hålla utanför. annars kan man missuppfatta det så fel och det är aldrig kul. för då är det kanske försent.

kan berätta lite vad jag gjorde igår...jag träffade louise vid tre tiden kom inte ihåg, men då drog vi till um och skulle fixa en sak. ja beställde även tid så ja kunde fixa med mina p-piller (var där idag) sen så kom fanny vi drog o träffade oggy o wiga, satte oss i hamnen sen drog vi ner till stranden. "badade" haha, vi mest skvätte ner varandra och så, fanny blev helt blöt! men skoj hade vi det. runt sju drog ja o louise hem till mig o gjorde mat sen käka och så. kvarti i tio tog vi tåget till ödåkra o träffa dom tre igen, spelade kubb o basket. galet kul!!!
sen tog jag o louise tåget hem 00:12 igen. vi var skit trötta och jag skulle upp tidigt. kom hem o lite senare kom päronen hem. gick o la mig nästa direkt...mitt i natten ringer mina grannar...yeeey! ville bara sova för skulle upp tidigt i dag, men nejnej!! dom ringer så där 15 ggr(!?) och jag klickar varje gång! sen så svarade jag o dom bara kom till sebbe, och jag sa till sebbe innan att jag skulle upp tidigt... ähe skit sammma de va inget kul! iaf somnade efter de vid tre, sen sju kommer pappa in o hämtar ngt på mitt rum så jag blev Jätte pigg...kul, startade tvn o chillade och kunde inte sova-.-
somnade tydligen sen och vaknade när louise ringde tjugo i elva o fråga om ja va upp, ja bara nej!? hon bara då får du springa upp, du ska vara på um om tjugo min....yeeey! det var bara att springa upp o gå tlll um, efter um gick ja ner och hämtade p-pillerna, hem igen och chilla. sen kom adam för bi en sväng och chillade o han gick för ngn timme sen!?
nu ska jag gå ut o sätta mig på balkongen och försöka få in lite bilder från kameran till datorn från någon dag när vi satt i hamnen förra veckan så ni kan få se det;)....

(bild från midsommar!)


jag bloggar mer senare!!
Puss!

RSS 2.0